To so NEO Igre, ki so vas najbolj pritegnile

Tehnik 12. marec 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/neo-igre-statistika-kavcic-mar21-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije smo veseli, da ste naše NEO Igre številni hitro sprejeli za svoje. Danes imajo tako že več kot 1000 zadovoljnih naročnikov. Če naših iger še niste preizkusili, vam priporočamo, da jih. Na voljo vam je 30-dnevno brezplačno testiranje. Da lahko začnete uporabljati NEO Igre, potrebujete televizor, NEO Smartbox, optično povezavo in igralni plošček. Drži, za igranje videoiger danes ne potrebujete več igralne konzole, mobilne naprave ali osebnega računalnika. Videoigre lahko igrate kar prek oblaka.

Tisti, ki ste naše NEO Igre že preizkusili, ste v povprečju pri tem prebili kar nekaj ur. Povprečen uporabnik je namreč naše igre igral skoraj pet ur in pol. To ni malo. V posamezni seji pa ste povprečno igrali slabih 15 minut.

Katere igre pa so vam bile doslej najbolj všeč? Spodaj vam bomo razkrili, katere igre ste do danes najbolj oziroma najdlje igrali. Naštete igre so sicer samo nekatere izmed iger iz naše ponudbe. Skupno je trenutno na voljo 50 iger, v prihodnosti pa lahko pričakujete še kakšne druge.

Najbolj igrane igre

1. mesto: Disney Infinity 3.0: Gold Edition (27,949 minute)

Sodeč po povprečnem času igranja uporabniki najraje igrate igro Disney Infinity 3.0: Gold Edition. Posamezen uporabnik NEO Iger je to igro v povprečju igral 28 minut (seštete so vse seje). Nekateri seveda tudi precej dlje.

 

Disney Infinity 3.0: Gold Edition je precej zanimiva akcijska igra, ki vključuje Vojno zvezd. V njej pa najdemo tudi Marvelove in Disneyjeve like in svetove. Igra ima v redu grafiko in po našem mnenju tudi dobro igralnost. Ker ima oznako PEGI 7, je primerna za starejše od sedmih let. Več o starostni omejitvi PEGI si preberite na tej strani v spodnjem delu.

2. mesto: Styx: Shards of Darkness (25,257 minute)

Drugo mesto z dobrimi 25 povprečnimi minutami igranja je zasedla igra Styx: Shards of Darkness. Gre za akcijsko igro, v kateri upravljamo goblina. Ta igra ima precej napredno grafiko in dobro igralnost. Zaradi bolj nasilnih prizorov pa igra ni primerna za najmlajše. Ima oznako PEGI 16.

 

3. mesto: Disney Pixar Brave (22,515 minute)

Na tretjem mestu je pristala igra Disney Pixar Brave. Gre za še eno akcijsko igro, ki je, tako kot Disney Infinity 3.0: Gold Edition, tretjeosebna. V njej tečete, skačete in se bojujete z nasprotniki. Gre sicer za igro nekoliko starejšega datuma (2012), a lahko še danes nudi ogromno zabave.

 

Disney Pixar Brave ni primerna za mlajše otroke, saj ima oznako PEGI 12.

4. mesto: LEGO Star Wars III: The Clone Wars (22,508 minute)

Radi igrate tudi videoigro LEGO Star Wars III: The Clone Wars. Ta igra združuje še danes izjemo priljubljene kocke LEGO in pa franšizo Star Wars. Če vam je katera od teh dveh stvari všeč, vam bo tudi ta igra.

 

Tudi LEGO Star Wars III: The Clone Wars je tretjeosebna akcijska igra. Ponuja dobro glasbeno podlago, hkrati pa tudi akcijo, ki nas ne pusti ravnodušnih. Igra ima oznako PEGI 3.

5. mesto: Kingdom Come: Deliverance (22,499 minute)

Peto mesto je zasedla igra Kingdom Come: Deliverance. To je prvoosebna igra z odprtim svetom, v kateri maščujete smrt staršev lika v igri. Igra ima lepo grafiko. Ni pa primerna za otroke, saj ima oznako PEGI 18.

 

Katere igre so vam v sklopu NEO Igre trenutno na voljo, si oglejte na tej povezavi. Bomo pa v prihodnosti dodajali še nove igre.

Na tej povezavi si lahko preberete članek, v katerem smo vam priporočili pet iger. Če vas zanima več o NEO Igrah, pa lahko dodatne informacije dobite tukaj.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. marec 2021
5589
12. marec 2021
To so NEO Igre, ki so vas najbolj pritegnile