Top novosti v DKinu: DC liga super ljubljenčkov, Jurski svet: Prevlada,  Neskončnost

Igor Harb in Tamara Harb 17. oktober 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/Top-novosti-v-dkinu-tharb-okt22-hero.jpg

Oktober prinaša akcijo, tako bodo junaki DC lige super ljubljenčkov reševali Metropolis in člane Lige pravičnih, v novem Jurskem svetu se bodo pustolovščini z dinozavri tokrat pridružili tudi liki legendarnega Jurskega parka. S precej manj akcije, a z veliko več glasbe, pa bosta mesec popestrila filma Mamma Mia.

DC liga super ljubljenčkov (DC League of Super-Pets)

Superman in drugi člani Lige pravičnih so se znašli v težavah, a jim na pomoč hiti Supermanov pes Kripto. Da bi njegov podvig uspel, mora združiti ekipo ljubljenčkov iz zavetišča, ki je povsem po naključju dobila supermoči. Zabavna dogodivščina bo nasmejala otroke, kakšno šalo pa privoščila tudi odraslim. Če te zanima več o superljubljenčkih, ki se zoperstavijo zlobcem v Metropolisu, si preberi članek na Tehniku posvečen tem junakom.

Film je že na voljo v DKinu.

Jurski svet: Prevlada (Jurassic World Dominion)

V zaključku trilogije Jurski svet združita moči nova in stara generacija in tako se igralcema Chrisu Prattu in Bryce Dallas Howard pridružijo še Jeff Goldblum, Laura Dern in Sam Neill, ki so blesteli v Spielbergovem Jurskem parku. V Jurskem svetu: Prevladi nas čaka dogodivščina, ki se odvija štiri leta po uničenju otoka Isla Nublar, dinozavri pa sedaj živijo med ljudmi.

Neskončnost (Infinite)

Antoine Fuqua, režiser filmov, kot sta Dan za trening in Sedem veličastnih, nas tokrat popelje v ZF akcijsko zgodbo o človeku, ki ugotovi, da so njegove halucinacije pravzaprav spomini iz preteklih življenj in da sploh ni edini, ki jih ima. V glavni vlogi Mark Wahlberg.

Neskončnost je že na voljo v DKinu.

Hallelujah: Leonard Cohen, potovanje, pesem

Dokumentarec o legendarnem Leonardu Cohenu in njegovi pesmi Hallelujah nam hkrati razkriva biografijo umetnika in zgodovino te izredno popularne pesmi, ki se je pojavila v množici filmov in serij, med drugim tudi v Shreku. Za vse ljubitelje Leonarda Cohena je ogled kar obvezen :)

Trick or Treat, Scooby Doo!

Celovečerni animirani film o dogodivščinah junakov priljubljenih risank otroke popelje v noč čarovnic, odkrivanje skrivnosti pa temu primerno vključuje tudi duhove, tako da gre za nekoliko bolj strašljivo dogodivščino. Junaki jo bodo uspešno rešili, kot ponavadi, le če bodo stopili skupaj. Za ljubitelje Scooby-Dooja in strašljivih trenutkov noči čarovnic.

Iz arhiva: Mamma Mia in Mamma Mia: Spet začenja se

Za popestritev jesenskih dni pa še malo glasbe. Filma Mamma Mia in Mamma Mia: Spet začenja se sta prepletena z glasbo skupine ABBA, zapojejo pa tudi vsi igralci, eni sicer manj, drugi bolj uspešno, med drugim nam svoje pevske sposobnosti predstavi tudi Meryl Streep.

Filma sta že na voljo.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe. Animirani film DC liga super ljubljenčkov je celo še vedno na sporedu v kinu. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
17. oktober 2022
6025
18. oktober 2022
Top novosti v DKinu: DC liga super ljubljenčkov, Jurski svet: Prevlada,  Neskončnost