Top novosti v DKinu: Hitri in drzni 9,  Priklicano zlo, Snake Eyes, Peter Zajec

Igor Harb in Tamara Harb 8. oktober 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/top-novosti-dkino-tharb-okt21-hero.jpg

Oktobrske jesenske dneve in večere si boste lahko popestrili z neverjetnimi kaskaderskimi podvigi Hitrih in drznih, z borilnimi veščinami v Snake Eyes, se skrivali pod odejo pred demoni Priklicanega zla, otroke pa popeljali v svet navihanega junaka Petra Zajca.

Hitri in drzni 9

Franšiza Hitrih in drznih se sicer začne s cestnimi dirkami in kopico avtomobilov, nadaljuje s serijo neverjetnih podvigov, ki se upirajo fizikalnim zakonom, tokrat pa osvojijo še vesolje. Prejšnji film je bil prvi, ki so ga posneli brez preminulega Paula Walkerja, tako v njem tudi ni bilo Jordane Brewster, ki igra njegovo ženo Mio. A v aktualnem filmu se Mia vrne v akcijo, medtem ko naj bi Brian doma čuval otroke. Za ljubitelje franšize in neverjetnih akcijskih scen.

Film bo na voljo od 28. oktobra. Če vas zanima še kateri od starejših filmov, pobrskajte po videoteki DKino, saj so vsi že na voljo.

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Nagajiv zajček, ki mu pustolovščine ne uidejo, je najprej zaživel v knjigah Beatrix Potter, nato pa je našel dom tudi v animiranih filmih na domačih zaslonih, leta 2018 pa še v kinematografih. Nekateri otroci glavnega junaka Petra Zajca verjetno že poznajo iz risank, ki so bile občasno na sporedu v Živ žavu, a je tukaj zgodba povsem drugačna, predvsem pa so veliko večji del te zgodbe tudi ljudje. V aktualnem, drugem filmu se Peter zaplete v pustolovščino iz katere se ne bo mogel rešiti le z lastno navihanostjo. Kljub nevarnim situacijam, v katerih se znajde glavni junak, je film primeren tudi za manjše otroke, nekje od šest let naprej.

Film bo na voljo od 11. oktobra.

Priklicano zlo 3: Kriv je Satan

Za oktobrsko noč grozljivk si privoščite ogled celotne trilogije Priklicano zlo o preiskovalcih paranormalnega Edu in Lorraine Warren. V prvem odkrivata zakleto hišo v Amytvillu, v drugem se borita s poltergeistom, v tretjem delu pa se znajdete iz oči v oči z demonsko obsedenostjo, ki ogrozi tudi njiju. V glavnih vloga sta odlična Vera Farmiga in Patrick Wilson. Za ljubitelje grozljivk, zakletih hiš in paranormalnega.

Film bo na voljo od 19. oktobra. Priklicano zlo in Priklicano zlo 2 sta že na voljo v DKinu.

Snake Eyes

Prvi film o članih posebne vojaške enote G.I. Joe, ki temelji na priljubljenih igračah in risankah iz osemdesetih, so posneli že leta 2009. Snake Eyes je že tretji film, ki poskuša vzpostaviti ta fantastični akcijski svet, in razkriva zgodbo enega od junakov preden je postal član G.I. Joe. Za ljubitelje akcijskih filmov in borilnih veščin.

Film bo na voljo od 21. oktobra.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
8. oktober 2021
5778
13. oktober 2021
Top novosti v DKinu: Hitri in drzni 9,  Priklicano zlo, Snake Eyes, Peter Zajec