Top novosti v DKinu: Ne skrbi, draga, Črni telefon, Zločinka Emily, DC liga super ljubljenčkov

Igor Harb in Tamara Harb 18. november 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/dkino-novosti-harb-nov22-hero.jpg

Novembrske novosti bodo razveselile ljubitelje trilerjev, saj sta v DKinu že na voljo Ne skrbi, draga in Zločinka Emily, ljubitelje grozljivk bo navdušil Črni telefon, na svoj račun pa bodo prišli tudi najmlajši, saj se v videoteko vrača uspešnica DC liga super ljubljenčkov.

Ne skrbi, draga (Don’t Worry Darling)

Ne skrbi, draga je drugi film režiserke Olivie Wilde, ki je navdušila z najstniško komedijo Pametni punci (Booksmart), tokrat pa se poda v bolj resne vode. Harry Styles in Florence Pugh upodobita par, ki živi v idiličnem mestu. On dela v skrivnostni tovarni, ona je gospodinja, ki nato začne sumiti, da človek, ki vodi skupnost in tovarno, pred prebivalci skriva temačno skrivnost.

Film je že na voljo v DKinu.

Črni telefon (The Black Phone)

Film posnet po kratki zgodbi Joeja Hilla, v kateri sadistični morilec ugrabi fanta in ga zapre v zvočno izoliran prostor, a izklopljen telefon na steni zazvoni, fant pa sliši glasove prejšnjih žrtev. V vlogi ugrabitelja je Ethan Hawke, ki je po besedah režiserja Scotta Derricksona pripravljen sprejeti vlogo negativca le če je ta na nivoju Jacka Nicholsona iz Izžarevanja.

Film je že na voljo v DKinu.

Zločinka Emily (Emily the Criminal)

Zločinka Emily je režiserjev prvenec z družbenim komentarjem zadolženosti Američanov zaradi študentskih posojil. V središču filma je naslovna Emily, ki, tako kot večina, s težavo odplačuje študentsko posojilo, zato zagrabi priložnost hitrega zaslužka s prevarami in kriminalom. V glavni vlogi je odlična Aubrey Plaza.

Film je že na voljo v DKinu.

DC liga super ljubljenčkov (DC League of Super-Pets)

Zabaven otroški film o superjunaških ljubljenčkih se vrača v videoteko, a po nižji ceni kot prejšnji mesec. V središču je Supermanov pes Krypto, ki mora ekipo naključnih ljubljenčkov iz zavetišča, ki so dobili supermoči, združiti v boju proti zlobnežem, ki so ujeli člane Lige pravičnih. Podrobnosti o glavnih junakih izveste v članku o DC ligi super ljubljenčkov .

Film je že na voljo v DKinu.

Resurrection

Glavna junakinja Margaret se poskuša obdržati nad gladino po tem, ko v svoji bližini zazna nekdanjega nasilnega partnerja Davida pred katerim je zbežala. A njeno življenje vedno bolj razpada. Kritiki so izpostavili odlično igro glavne igralke Rebecce Hall.

Krudovi in Krudovi: Nova doba

Krudovi in njihovo nadaljevanje Krudovi: Nova doba v središče postavi prazgodovinsko družino, ki v prvem delu izgubi udobje in varnost jame ter se poda v širni svet, poln dogodivščin, zabavnih trenutkov pa tudi preizkušenj. V nadaljevanju pa v iskanju novega doma naletijo na družino, ki je precej naprednejša od njih. Zabavna pustolovščina za najmlajše.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
18. november 2022
6054
18. november 2022
Top novosti v DKinu: Ne skrbi, draga, Črni telefon, Zločinka Emily, DC liga super ljubljenčkov