Top novosti v DKinu: Črni Adam, Hiter kot strel, Moonage Daydream, Minioni: Grujev vzpon

Igor Harb in Tamara Harb 14. december 2022 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/decembrske-novosti-dkino-dec22-hero.jpg

Krepko smo že zakorakali v čarobni december, ki v DKino prinaša nekaj za vsakogar. Ljubitelji stripovskih junakov se boste razveselili najnovejše DC filmske zgodbe Črni Adam, film Hiter kot strel ponuja odlično akcijo in obilo humorja, fani Davida Bowieja ne smete zamuditi dokumentarca Moonage Daydream, otroke pa bodo navduševali priljubljeni Minioni v filmu Minoni: Grujev vzpon.

Črni Adam (Black Adam)

Najnovejšega DCjevega antijunaka, ki so ga med drugim napovedali tudi v zaključni špici otroškega animiranega filma DC liga super ljubljenčkov, igra Dwayne »The Rock« Johnson. Črni Adam je pred več tisoč leti dobil moči egipčanskih bogov in do današnjega dne ostal zaprt, sedaj ga skupina arheologov izpusti na prostost, da bi rešil njihov narod izpod krempljev kriminalne organizacije.

Črni Adam je že na voljo v DKinu.

Hiter kot strel (Bullet Train)

Akcijska komedija se dogaja na japonskem hitrem vlaku, kjer je v središču kovček z denarjem, zanj pa se se borijo mnogi, tudi glavni junak, poklicni morilec Pikapolonica, ki se je vrnil na delo po daljši odsotnosti zaradi izčrpanosti. V različnih situacijah, ki se mu pripetijo na vlaku, se poskuša motivirati z raznimi nasveti za samopomoč. V vlogi Pikapolonice je Brad Pitt, eno svojih najboljših vlog pa odigra Aaron Taylor-Johnson v vlogi angleškega poklicnega morilca.

Hiter kot strel je že na voljo v DKinu.

Moonage Daydream

Prekrasno avdiovizualno popotovanje skozi življenje in delo Davida Bowieja je posnel Brett Morgen, ki je imel dostop tudi do mnogih še nikoli videnih posnetkov iz Bowiejevega zasebnega življenja. Film je premiero doživel v Cannesu in požel odlične kritike. Nujen ogled za vse fane Davida Bowieja.

Minioni: Grujev vzpon (Minions: The Rise of Gru)

Zgodba o dvanajstletnem Gruju, ki obožuje največje zlobce zbrane v skupini Zlobnih 6, nam razkrije, kako se je vse skupaj sploh začelo. Gru je seveda želel postati član slavne ekipe zlobcev, pri tem so mu pomagali tudi Minioni. Ko Zlobnih 6 odslovi svojega vodjo, se seveda tudi Gru odpravi na razgovor, a se vse ne izteče, kot bi si želel.

Ne skrbi, draga (Don’t Worry Darling)

Vizualno navdušujoč triler Olivie Wilde je postavljen v petdeseta, v majhno mesto, kjer možje delajo na skrivnostnem projektu, žene pa o njem ne vedo nič in gospodinjijo. V vlogi osrednjega para, Jacka in Alice, sta Harry Styles in Florence Pugh. Njuno idilično življenje prekinejo dvomi glavne junakinje.

Film se vrača decembra v DKino po redni ceni.

Tam, kjer pojejo raki (Where the Crawdads Sing)

Film temelji na istoimenski knjižni uspešnici o mladi Kyli, ki živi sama v odročnem močvirnatem predelu Severne Karoline, prebivalci bližnjega mesta jo seveda zavračajo, a vseeno stke razmerja z dvema mladeničema. Ko eden od njiju umre, je Kyla glavna osumljenka.

Nasmeh (Smile)

Psihoterapevtka je priča samomoru pacientke, nato pa začne doživljati grozne stvari in verjeti, da je vse skupaj nadnaravno. Ljubitelji grozljivk so pohvalili učinkovito strašenje gledalcev. Predvsem za tiste, ki upajo pogledati tudi kaj srhljivega.

Franšize: Misija: Nemogoče, Transformerji, Možje v črnem

December je dober čas za maratonski ogled franšiz, tako lahko v DKino med novostmi najdemo vse vratolomne akcije Toma Cruisa v vohunskih trilerjih Misija: Nemogoče, poskuse nadzora nezemljanov v filmih Možje v črnem, ljubitelji Transformerjev pa bodo lahko uživali v vseh filmov posnetih po teh priljubljenih igračah.

Vseh šest filmov Misije: Nemogoče je že na voljo v DKino, na voljo so tudi Transformerji, kmalu bo na voljo še Bumblebee in filmi Možje v črnem.

Čarobni december: filmi po 1 EUR

Za krasen mesec so v DKinu na voljo filmi po praznični ceni 1 EUR, med njimi Medvedek Paddington 2, Božična žurka v pisarni, Jelenček Niko 2, Poredne mame 2: Božič in Popoln božič.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe. Črni Adam je celo še vedno na sporedu v kinu. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
14. december 2022
6068
14. december 2022
Top novosti v DKinu: Črni Adam, Hiter kot strel, Moonage Daydream, Minioni: Grujev vzpon