Top novosti v DKinu: Vroči Mike 3, Fabelmanovi, Poroka za umret, Obuti maček 2

Igor Harb in Tamara Harb 21. marec 2023 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/dkino-marca-tharb-mar23-hero.jpg

Marec prinaša zaključek vroče uspešnice Vroči Mike, ki je trenutno še v kinu, konec meseca pa bo na voljo v DKinu, oskarjevska nominiranca Fabelmanovi in Obuti maček: Zadnja želja ter Jennifer Lopez v romantični akcijski komediji. Ne pozabite pa tudi na velikega zmagovalca oskarjev, sedemkratnega dobitnika zlatega kipca film Vse povsod naenkrat, če vas zanima, kako je možno, da imajo ljudje namesto prstov hrenovke ;)

Vroči Mike: Zadnji ples (Magic Mike’s Last Dance)

Zadnji del trilogije o striperju Miku, ki temelji na mladostniški izkušnji glavnega igralca Channinga Tatuma, ima s prvim filmom, socialno dramo, le malo skupnega. Vsekakor pa v zaključku ni nič manj vročih scen in teles, le da se tokrat preselimo v London, kjer Mike dobi ponudbo za ustvarjanje predstave. Ogled nujen za vse ljubitelje Vročega Mika.

Vroči Mike: Zadnji ples bo v DKinu na voljo konec meseca.

Poroka za umret (Shotgun Wedding)

Jennifer Lopez je lani imela v kinu dva filma o porokah, vmes pa se je poročila tudi sama, le da njena poroka ni bila niti malo podobna tej v filmu Poroka za umret. Par se namreč odloči poročiti na odročnem otoku na Filipinih, nato pa ju skupaj z gosti ugrabijo pirati. Za ljubitelje zabavnih romantičnih komedij z nekoliko bolj akcijsko obarvano zgodbo.

Poroka za umret je že na voljo v DKinu.

Obuti maček: Zadnja želja

Obutega mačka smo spoznali v filmih o Shreku, nato je leta 2011 dobil svoj film, na naslednjega pa smo morali čakati več kot deset let, a se je izplačalo. Film je bil tudi letošnji oskarjevski nominiranec za animirani film in se lahko pohvali z zanimivo zgodbo, v kateri se mačku izteka zadnje življenje, a vse se lahko še spremeni, zato se odpravi na epsko potovanje. Zabaven film, dolgčas ne bo niti odraslim ;)

Obuti maček: Zadnja želja je že na voljo v DKino, prav tako tudi prvi film Obuti maček.

Nasilna noč (Violent Night)

Ko ekipa plačancev na božični dan vzame talce v hiši bogatašev, ne računa na božička, ki edini lahko reši dan. V vlogi božička je David Harbour (serija Stranger Things). Za vse, ki obožujete božične filme z bolj črno – in nasilno – noto.

Nasilna noč je že na voljo v DKinu.

Fabelmanovi (The Fabelmans)

Letošnji kandidat za oskarja za najboljši film Fabelmamovi je osebni projekt režiserja Stevena Spielberga, saj deloma temelji na njegovih mladostniških izkušnjah in spoznavanju s filmsko umetnostjo.

Fabelmanovi bo na voljo v DKinu konec meseca.

Bros

Zabavna romantična komedija o dveh gejih, ki se privlačita, a sta si povsem različna. Bobby, ki ga igra Billy Eichner, je tako kot igralec ponavadi v svojih vlogah, glasen in povsod pritegne pozornost, medtem ko je Aaron, ki ga igra Luke Macfarlane, povsem drugačen. Film je požel dobre kritike.

Bros bo na voljo v DKinu konec meseca.

Izpostavljamo: Vse povsod naenkrat (Everything, Everywhere All at Once)

Letos je po dolgem času film tako suvereno zmagal na oskarjih, da jih je pobral kar sedem in to v vseh najpomembnejših kategorijah, pri igralskih je izpustil le glavno moško vlogo. Če si ga še niste ogledali, ali si ga želite še enkrat, je na voljo v DKinu.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
21. marec 2023
6135
21. marec 2023
Top novosti v DKinu: Vroči Mike 3, Fabelmanovi, Poroka za umret, Obuti maček 2