1917 in druge uspešnice iz CineStarja za vse naročnike televizije Telekoma Slovenije

Igor Harb in Tamara Harb 3. december 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/TS_banner_NEO_CineStar_hero.jpg

V decembru Telekom Slovenije svojim naročnikom televizijskih storitev omogoča brezplačen ogled premijskih filmskih kanalov CineStar TV Premiere, ki prinašajo najnovejše uspešnice in žanrske klasike.

Med najbolj izstopajoče filme trenutno sodijo letos s tremi oskarji nagrajena akcijska vojna drama 1917, akcijski spektakel John Wick: Parabellum, pa tudi serije Patrick Melrose, Smodnik in komični animirani Archer.

Za ogled kanalov CineStar je najprej potrebno aktivirati programsko opcijo CineStar TV Premiere, kar lahko storite v portalu Moj Telekom ali pa kar na televizorju. Če uporabljate NEO, pridržite gumb z mikrofonom in recite: »Nastavitve«, nato pa v zavihku Račun izberete Programsko opcijo Cinestar TV. Opcija je na voljo brezplačno do konca meseca, ob zaključku promocijskega obdobja pa se bo samodejno izključila.

kupi


Filmi za vse okuse

Opcija CineStar vključuje 2 kanala, CineStar TV Premiere 1 in 2, kjer vrtijo najnovejše filme in serije vseh žanrov in za vse starosti, na voljo pa sta tudi v visoki ločljivosti. CineStar TV 1 in 2 predvajata filmske uspešnice in umetniške filme.

1917

Režija: Sam Mendes. Igrajo: George McKay, Colin Firth, Benedict Cumberbatch.

Epska vojna drama je posneta v enem (navideznem) kadru in spremlja vojaka, ki ju poveljnik pošlje, naj ustavita juriš na drugi strani fronte, onkraj sovražnikovih linij in nikogaršnjega ozemlja. Film z napeto akcijo in tehnično izpiljeno podobo ponudi edinstveno izkušnjo, čeprav po zgodbi občasno spominja na video igro.


John Wick 3: Parabellum

Režija: Chad Stahelski. Igrajo: Keanu Reeves, Halle Berry, Lawrence Fishburne.

Tretji film o neustavljivem, nič-več-upokojenem poklicnem morilcu Johnu Wicku nadgradi zgodbo in vse bolj fantastičen svet prvih dveh. Zgodba je zanimiva, a glavni fokus filma so akcijske koreografije, ki niso zgolj namenjene nasilju, temveč so bližje baletu.


Brezčasna Adaline (The Age of Adaline)

Režija: Lee Toland Krieger. Igrajo: Blake Lively, Michael Huisman, Harrison Ford.

Romantična drama o dekletu, ki preprosto živi večno in o tem, kaj se zgodi, ko se zaljubi. In to z moškim, katerega usoda je z njo povezana skozi zgodovino. Ena bolj dodelanih in svežih romanc zadnjih let.


Vitez čaš (The Kinght of Cups)

Režija: Terrence Malick. Igrajo: Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchette.

Poetična drama mojstrskega režiserja z zvezdniško zasedbo o pisatelju, ki izgubljeno tava med zabavami in išče ljubezen.


Bling Ring

Režija:: Sofia Coppola. Igrajo: Emma Watson, Taissa Farmiga, Leslie Mann.

Po resničnih dogodkih posneta zgodba o mladoletnih prestopnikih, ki so vlamljali v hiše slavnih, ko so na družabnih medijih izvedeli, da teh ni doma. Film pa ni zgolj pustolovščina, temveč tudi ponudi vpogled v od realnosti odtujen svet s slavo obsedene mladine.


Stari (Oldboy)

Režija: Chan-wook Park. Igrajo: Choi Min-sik, Yoo Ji-Tae.

Letošnji dobitnik oskarja Parazit je morda res postavil Južno Korejo na filmski zemljevid sveta, a triler Stari mu je nedvomno pomagal tlakovati pot. Nenavadna, a napeta zgodba se osredotoča na človeka, ki je na videz brez razloga dolga leta zaprt v neki celici. Po začetni apatiji se prične krepiti in ko pride na svobodo, je videti, da nič ne bo ustavilo njegovega maščevalnega pohoda … vse do dramatičnega konca.


Lovec na trole (The Troll Hunter)

Režija: Andre Ovredal. Igrajo: Otto Jespersen, Hans Morten Hansen.

Eno največjih filmskih presenečenj začetka desetletja je norveški triler o skupini študentov novinarstva, ki se odločijo spremljati čudaka, ki zase trdi, da je lovec na trole z uradno državno licenco. Kar se sprva zdi kot nenavaden gozdni pohod, kmalu postane boj za življenje, ko se jim razkrije fantastičen svet.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. december 2020
5487
4. december 2020
1917 in druge uspešnice iz CineStarja za vse naročnike televizije Telekoma Slovenije