Uspešnice na Cinestarju septembra: Pes, Padec Lune, John Wick 2

Igor Harb in Tamara Harb 21. september 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/cinestar-tharb-sept22-hero.jpg

Kanali in programska opcija Cinestar ponujajo pestro izbiro vsebin za različne okuse, od kultnih filmov in kino uspešnic do odličnih serij. Poglejmo si, kaj zanimivega je na meniju ta mesec.

Petkovi filmi na Cinestar TV 1: Tully in John Wick 2

Vsak petek kanal Cinestar TV 1 postreže s filmskim hitom in čeprav ne bo prav vsak petkov izbrani film ravno po našem okusu, v mesecu dni že najdemo kaj zase. V septembru so tako že prišli na vrsto ljubitelji akcijskih filmov s trilerjem Luca Bessona Anna, prav tako oboževalci Bryana Cranstona (Kriva pota), ki je bojda v filmu Moje življenje brez mene odigral eno svojih najboljših vlog, sledil je Metulj, aktualna adaptacija klasičnega zaporniškega romana. Vsi ti filmi bodo v prihodnje seveda še na sporedu, do konca meseca pa nas čakata še dva. Ta petek bo na sporedu Tully, komična drama o naporih materinstva s Charlize Theron in Mackenzie Davis v glavnih vlogah, zadnji septembrski petek pa je ponovno na vrsti poslastica za ljubitelje akcijskih filmov z vizualno spektakularnim John Wick 2, akcionerju o profesionalnem morilcu, ki se vrne iz pokoja. In če niste videli prvega dela, si ga lahko ogledate dan pred tem.

Na Cinestar TV 2 pa ta teden priporočam ZF film Ledeni vlak, post-apokaliptični triler korejskega mojstra, ki nas popelje v čas ponovne ledene dobe na Zemlji, edini preživeli pa se z vlakom nenehno vozijo po neskončnih tračnicah, a nato na vlaku izbruhne upor.

Tully bo na sporedu v petek, 23. septembra ob 20:45, John Wick 2 pa 30. septembra ob 20:45. Ledeni vlak bo na sporedu v četrtek, 22. septembra ob 21:45.

Cinetsar TV Action&Thriller: Krvavo maščevanje

Kanal akcije in trilerjev ponuja vse od priredbe kultnega mladinskega ZF romana Enderjeva igra, do odličnega trilerja po romanu Johna le Carréja Kotlar, krojač, vojak, vohun, ta mesec pa prihaja tudi zadnja sezona serije Krvavo maščevanje o britanskem policistu, ki se preseli v Kanado, a mu njegova preteklost ne da miru, saj ima tudi svojo temno plat, pod vplivom alkohola stopi na dan njegov nasilen alter ego. V glavni vlogi je Tim Roth.

Na Cinestar Fantasy ta mesec priporočamo ogled filmov Igre lakote, v katerih je zaslovela Jennifer Lawrence. Zgodba se osredotoča na Katniss Everdeeen, ki je navdušila tako v knjigah kot v filmih. Odlična lokostrelka se namesto sestre udeleži naslovnih iger, kjer preživi le eden od mladoletnih tekmovalcev ter v zameno dobi slavo in bogastvo. A Katniss med igrami dodobra pretrese zlovešči sistem.

Prvi in drugi del 3. sezone serije Krvavo maščevanje bosta na sporedu 21. in 24. septembra, tretji del pa sledi 25. septembra. Igre lakote: Arena smrti bo na sporedu 26. septembra, Igre lakote: Kruto maščevanje 27. septembra, Igre lakote: Upor 1.del 28. septembra in Igre lakote: Upor 2. del 29. septembra.

Cinestar TV Premiere: Pes, Plačanec, Padec Lune, Skrivna naloga hišnih ljubljenčkov

Gledalci smo ta mesec že lahko uživali v film Pes s Channingom Tatumom, v katerem mora njegov lik prepeljati na drugo stran države psa umrlega vojaka in ob tem pa se tudi dodobra spoznata, ko začetna antipatija preraste v prijateljstvo. Najmlajši so si lahko ogledali film o hišnih ljubljenčkih, ki morajo združiti moči, da se uprejo robotom, akcijske navdušence pa sta razveselila Plačanec s Chrisom Pineom in Padec Lune, v katerem svetu grozi uničenje zaradi trka z Luno. Pravkar se je začela tudi sedma sezona serije Bosch o losangeleškem detektivu za umore. Na TV Premiere 2 pa ta mesec priporočam zabaven in odštekan film Barb in Star na potovanju v Vista Del Mar ter kritiško hvaljenega Zelenega viteza.

Za ogled filmov, ki kmalu po predvajanju v kinu pridejo na TV zaslone je potrebno naročiti programsko opcijo Cinestar TV Premiere, ki vključuje Premiere 1 in 2 s slovenskimi podnapisi.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko ob vezavi za 24 mesecev prejmejo izbrane programske opcije in sheme brezplačno za 1 leto, tudi Cinestar TV Premiere.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
21. september 2022
6010
21. september 2022
Uspešnice na Cinestarju septembra: Pes, Padec Lune, John Wick 2