V NEO Igre smo dodali zabavne videoigre

Tehnik 20. september 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/neo-igre-kavcic-sep21-hero.jpg

Pred nami so hladnejši meseci, ki so kot nalašč za igranje videoiger. Če bi si jih radi popestrili z igranjem, vas vabimo, da preizkusite našo programsko opcijo NEO Igre, če je še niste. Igrate lahko različne zabavne videoigre. Športne, dirkaške … Pri Telekomu Slovenije skrbimo zato, da v NEO Igre dodajamo nove in nove. Zdaj smo dodali spodnje. Gre za zanimive igre, ki vam lahko nudijo veliko zabave.

Naša programska opcija NEO Igre vam omogoča, da videoigre igrate brez igralne konzole. Potrebujete samo NEO Smartbox, optično povezavo, televizor in igralni plošček. Dober igralni plošček za NEO Igre je na primer Logitechov F710, ki ga lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

Spodaj vam na kratko predstavljamo videoigre, ki smo jih zdaj dodali v NEO Igre. Celoten spisek videoiger, ki so v tej naši opciji, si lahko ogledate tukaj.

Pure Farming 2018

Pure Farming 2018 je igra, v kateri se prelevimo v kmetovalca. Ta igra ima precej dodelano grafično plat in tudi igralnost je dobra. Je pa res, da vsi verjetno v njej ne boste uživali. S tem mislimo predvsem na tiste, ki radi igrate zgolj igre, v katerih je ogromno hitre akcije in streljanja. Slednjega v Pure Farming 2018 ne boste našli. Vseeno verjamemo, da ta igra lahko navduši marsikaterega igričarja.

 

Pile Up! Box by Box

Pile Up! Box by Box je zanimiva igra, ki od nas zahteva premišljene poteze in spretnost. Pa tudi kar nekaj sodelovanja. Ta igra je primerna za družine.

 

Igra Pile Up! Box by Box ima precej preprosto, a kljub temu všečno grafiko. Vsekakor priporočamo, da ji daste priložnost in jo preizkusite. Lahko, da vam bo zelo všeč.

New Yankee 6: In Pharaoh's Court

V igri New Yankee 6: In Pharaoh's Court potujemo v preteklost, da bi ustavili prevaranta, ki želi zasesti prestol. Igra se dogaja v deželi faraonov in prinaša kar nekaj zabave.

 

Tudi igra New Yankee 6: In Pharaoh's Court ima precej preprosto grafiko. Ima pa tudi solidno igralnost.

GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-

GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- je zanimiva dvodimenzionalna pretepaška igra, ki je bila ob izidu leta 2016 deležna številnih pohval. Je pa lahko še danes dobra izbira in vam jo vsekakor priporočamo. Nekatere igre se dobro starajo in verjamemo, da ta spada med takšne.

 

Če ste v preteklosti radi igrali igre Street Fighter, vam bo GUILTY GEAR Xrd REVELATOR morda zelo všeč. Ta igra je namreč podobna. Se pa lahko tudi po kakovosti kosa s slavnimi igrami Street Fighter. Morda je še ne poznate, a če jo boste preizkusili, jo boste morda vzljubili.

The Uncertain: Light at the End

The Uncertain: Light at the End je zanimiva tretjeosebna pustolovščina. V tej igri se podamo v postapokaliptični svet, v katerem vladajo roboti.

 

Igra The Uncertain: Light at the End ni pretirano dolga, saj jo lahko »obrnete« v približno štirih urah. Če bi radi nekajurno zabavo, je ta igra lahko prava izbira za vas.

Upamo, da vam bodo zgornje igre všeč. Vas pa vabimo, da v NEO Igrah preizkusite še druge. Verjamemo, da boste v širokem naboru iger našli takšno, ki vas bo zaposlila za dolgo časa in vam nudila ogromno zabave. Mesečna naročnina na NEO Igre znaša 8 EUR. Vam je pa ta naša programska opcija prvi mesec na voljo brezplačno. Zato je zdaj morda pravi čas, da jo preizkusite.

Več informacij v zvezi z NEO Igrami najdete na našem spletnem mestu. Tu boste lahko na primer izvedeli, s katerimi igralnimi ploščki so združljive NEO Igre, kaj pomeni starostna omejitev Pegi, ki jo srečujemo v videoigrah (tudi tistih v NEO Igrah) in še kaj.

Želimo vam veliko igričarskih užitkov!


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
20. september 2021
5763
20. september 2021
V NEO Igre smo dodali zabavne videoigre