• /PublishingImages/twitvid.jpg

  TwitVid - aplikacija za nalaganje videov iz mobitela na Twitter

  24. september 2013 - Damjan Jagar

  TwitVid je brezplačna aplikacija, ki omogoča nalaganje posnetkov neposredno iz mobitela na njihov strežnik in istočasno objavo na Twitterju z želenim tvitom. V živo lahko posnamemo nov video, ali pa za prenos izberemo že obstoječ video v pomnilniku telefona.

  Ima opcijo vzporednega uploada na YouTube, FaceBook ali MySpace račun. Vse to skonfiguriramo na strani www.twitvid.com, za prijavo pa uporabimo obstoječe Twitter uporabniško ime in geslo.

  Nalaganje videov je možno tudi iz računalnika ali neposredno z web kamere, aplikacija pa je brezplačno dobavljiva za BlackBerry, iPhone in Android mobitele.

  Spodnji testni minutni posnetek je narejen z BlackBerry Bold 9700, za upload prek wifi pa sem potreboval dobre pol ure. Ker gre za velike datoteke odsvetujem nalaganje videov preko mobilnega omrežja.

  TwitVid uporabljajo tudi nekatari zvezdniki, s klikom na njihova imena pa si lahko ogledate njihove TwitVid strani, kjer so zbrani njihovi osebni posnetki: Lenny Kravitz, Fred Durst, Arnold Schwarzenegger, Wyclef Jean, Tom Cruise, Tom Hanks, Justin Bieber in ostali (menu "Popular Members" desno).

  QR za Android

  QR za BlackBerry

  Uradna stran: www.twitvid.com

  Prenos za BlackBerry: tukaj oziroma s skeniranjem zgornje QR kode

  Prenos za iPhone: tukaj

  Prenos za Android: tukaj oziroma s skeniranjem zgornje QR kode


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
566
24. september 2013
TwitVid - aplikacija za nalaganje videov iz mobitela na Twitter
Aplikacije
Android