• /PublishingImages/F1a.jpg

  Uradna Formula 1 aplikacija

  24. september 2013 - Damjan Jagar

  Sezona formule 1 2010 je v polnem razmahu in v ta namen predstavljam, s strani formula1.com izdano, uradno Formula 1 aplikacijo, ki ponuja naslednje:

  • Čas v živo omogoča spremljanje časov posameznega voznika, najboljšega kroga, stanje na določenih sektorjih steze ter trenutno mesto in štetje krogov.
  • Trenutni podatki o stezi kot so temperatura zraka in asfalta, količine padavin, zračni pritisk, smer in moč vetra ter graf z možnostjo ogleda sprememb stanja skozi celotno sezono.
  • Dodatni fičerji pa zajemajo stanje trenutne dirke, prikaz rezultatov prejšnjih in trenutne sezone, koledar dirk itd.

  Aplikacija je brezplačna, za spremljanje celotne sezone pa zahteva registracijo na formula1.com. Aplikacijo lahko uporabljaš tudi brez registracije, vendar aplikacija  v tem primeru prikazuje samo trenutno vikend dirko.

  Za prenos aplikacije na BlackBerry klikneš na link ali poskeniraš zgornjo QR kodo – http://mobile.formula1.com/download, podprti pa so tudi naslednji telefoni: iPhone (tudi iPod Touch), HTC, LG, Nokia, Samsung in Sony Ericsson.

  Celoten spisek si lahko ogledaš na tem linku, za prenos na tvoj mobilnih pa odsurfaj na stran mobile.formula1.com/download. Stran bo sama zaznala kateri mobitel uporabljaš in ti predlagala pravo različico aplikacije.

  http://mobile.formula1.com/download/select

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
568
24. september 2013
Uradna Formula 1 aplikacija
Aplikacije
BlackBerry OS, iOS