• /PublishingImages/F1-2011-1.jpg

  Uradna Formula 1 aplikacija za sezono 2011

  24. september 2013 - Damjan Jagar

  Aplikacijo smo na Tehniku opisali že lani proti koncu sezone, letos pa je na voljo različica za dirke v sezoni 2011, ki se je začela minuli vikend.

  F1.com 2011 je uradna aplikacija za spremljanje rezultatov v živo in preteklih dirk ter je izdana s strani www.formula1.com, podatki pa se črpajo iz Formula One Management's Technical Centre-a na prizorišču odvijanja dirke.

  Ponuja naslednje:

  • Čas v živo omogoča spremljanje časov posameznega voznika, najboljšega kroga, stanje na določenih sektorjih steze ter trenutno mesto in štetje krogov.
  • Trenutni podatki o stezi kot so temperatura zraka in asfalta, količine padavin, zračni pritisk, smer in moč vetra ter graf z možnostjo ogleda sprememb stanja skozi celotno sezono.
  • Dodatni fičerji pa zajemajo stanje trenutne dirke, prikaz rezultatov prejšnjih in trenutne sezone, koledar dirk itd.

  Aplikacija je tudi to leto brezplačna in za spremljanje celotne sezone zahteva registracijo na formula1.com strani. Lahko jo uporabljaš tudi brez registracije, vendar ti je v tem primeru prikazana samo trenutna vikend dirka.

  Namenjena je uporabnikom Apple, Android, LG, Nokia, Blackberry RIM, Samsung in Sony Ericsson mobilnih naprav. Celoten spisek modelov si lahko ogledaš na tej povezavi, za dolpoteg in namestitev aplikacije pa slediš tej povezavi.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
602
24. september 2013
Uradna Formula 1 aplikacija za sezono 2011
Aplikacije
Android, Symbian