• /PublishingImages/fantasy-screenshots.jpg

  Vroče? Z Vibease še bolj, kot si drznite misliti!

  23. september 2013 - Alenka Selčan

  V dobi start-up podjetij se nove ideje iskrijo kot kresničke v poletni noči. Včasih se zazdi, da smo videli že vse, ampak ne. Vsake toliko na Kickstarterju, Indiegogo ali kateri od podobnih crowdfunding strani zažari drugačna zvezda. Taka, ki hitro doseže svoj finančni cilj in ga še hitreje preseže, saj je njen izdelek bolj vroč od sveže pečenih žemljic.

  Tokratne Indiegogo uspešnice marsikje ne bi upali oglaševati na ves glas, saj gre za zelo intimno stvar, namenjeno ženskam, ki jih raziskovanje erotičnih planjav prav nič ne spravlja v zadrego in ki si drznejo svojih petdeset odtenkov sivine razblinjati z novimi, pametnimi igračami. A ker smo seksualno revolucijo preživeli že v prejšnjem tisočletju, je prav, da Vibease - predvsem zaradi njegove »pametnosti« - povsem brezsramno omenimo tudi na naših straneh, četudi zgolj za evidenco na spisku bizarne nosljive tehnologije.

  Vibease je prvi pametni vibrator, ki svojim uporabnicam ne nudi le čutnega užitka, temveč jih popelje na fantazijski sprehod z mobilnima aplikacijama Vibease Fantasy in Vibease Intimate. Proizvajalci te prve pametne erotične igrače so namreč prišli do pronicljivega zaključka: ženskam zgolj fizični užitek ni dovolj. Raziskave so pokazale, da čustva, atmosfera, domišljija, pa tudi zvok, pomembno vplivajo na poželenje in potešitev večine žensk. Res, že slavni psihoanalitiki so ugotavljali, da je ženska želja neskončna. Bo s pametno tehnologijo uspelo narediti korak bližje njeni potešitvi?

  V Indiegogo promociji Vibease prepričuje svoje potencialne stranke z multičutno izkušnjo in s svetovno knjižno uspešnico. Predstavljajte si, da poslušate Petdeset odtenkov sive s prostoročnim vibratorjem, ki deluje popolnoma v skladu z zvočno fantazijo. Niti fantazirati vam ni več treba, saj vas Vibease popelje na potovanje onkraj vaše domišljije. Le sprostite se in uživajte v vožnji.

  Vibease vibrira v skladu z zvočno zgodbo, ki jo predvaja Android ali iOs aplikacija Fantasy. Ko, na primer, glas iz aplikacije zašepeta: »Nežno se te dotikam«, bo temu primerno nežno zabrnel tudi vibrator. Če vam to še ni dovolj, da postanete radovedni, se razvijalci Vibease trudijo, da bo v prihodnosti zgodba tudi zvočno dovršena, saj želijo uporabljati binauralni zvok in tako poglobiti izkušnjo svojih uporabnic, ki bodo zavoljo tega imele občutek, da so junaki iz zgodbe tik ob njih. Ker uporabnicam ne želijo pokvariti slike in jim dopustiti, da si same oblikujejo podobo svojih sanjskih oseb, so se razvijalci odločili, da aplikacija ne bo imela vizualne dimenzije. Še več – ker verjamejo, da so zgodbe, ki nastajajo v glavah uporabnic, morda še bolj zanimive od tistih, ki jih ponuja Fantasy, kreativkam dopuščajo, da svojo fantazijo delijo z drugimi. Se glede na število zgodnjih ptičk, ki so si na Indiegogo že zagotovile svoj Vibease, obeta razvoj povsem novega žanra ženske erotične literature?

  Podobno kot tudi Durexov Fundawear, ki smo ga že omenjali na naših straneh, tudi Vibease računa na ljubimce na daljavo, ki bodo odslej kilometre, ki jih razdvajajo, izničili z varno silikonsko igračo na baterije, k zdrži vsaj tri ure in se jo da napolniti prek USB-ključka. Seveda ne gre brez Bluetootha 2.1 za uporabnice Androida in Bluetootha 4.0 za tiste, ki prisegajo na iPhone. Pametna nosljiva tehnologija očitno manjša razdalje in omogoča potovanja, četudi domišljijska, kot jih še ni bilo. Pazite le, da vas - tako kot protagonistko v predstavitvenem posnetku - ne odnesejo predaleč, medtem ko ste v službi.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
197
17. marec 2014
Vroče? Z Vibease še bolj, kot si drznite misliti!
Aplikacije