• /PublishingImages/paypal-thumb.jpg

  Z mobitelom do čistih računov in dobrih prijateljev

  24. september 2013 - Tehnik

  Medtem, ko s kozarcem pijače nazdravljamo s prijatelji na dobro zdravje, imamo sedaj možnost »nazdraviti« tudi, kadar si želimo razdeliti račun za večerjo in to s svojimi pametnimi mobiteli. Kot pravi pregovor: »Čisti računi, dobri prijatelji.«

  Pay Pal je storitev, s pomočjo katere s pomočjo interneta upravljamo s svojimi financami. Aplikacija je sedaj prilagojena še za uporabnike mobitelov in si jo lahko vsak brezplačno naloži s spleta. S pomočjo PayPal lahko plačujete račune, pošiljate in prenašate denar med računi, zadnja pogruntavščina pa je možnost delitve stroškov. Torej, če greste s prijatelji na večerjo in si po zabavnem druženju želite razdeliti stroške, je to možno brez preračunavanja in zbiranja gotovine. Eden izmed prijateljev, s pomočjo svojega pametnega telefona in PayPal storitve, celoten znesek večerje razdeli na enakovredne dele, ki jih s trkom mobitelov pridobi od drugih, nato s svojim pametnim telefonom poravna račun.

  iPhone je pametni telefon, ki je to storitev lahko uporabljal prvi, sledila sta še BlackBerry in Android.

  Aplikacija je na voljo v App Store za iPhoneApp World za BlackBerry, če uporabljaš Androida, pa poskeniraj spodnjo qr kodo.

  Vir: PayPalBlog


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1413
24. september 2013
Z mobitelom do čistih računov in dobrih prijateljev
Aplikacije
Android