• Za vse lačne študente zdaj tu aplikacija Bonacarte!

  24. september 2013 - Silvo Katalenić

  Zdaj, ko lahko lačen študent plača svoje subvencionirano kosilo tudi preko mobitela, mu skorajda več ni treba stopit v študentsko poslovalnico. Z aplikacijo Bonacarte si lahko vsak študent zdaj še ogleda koliko stane bon njegove najljubše restavracije, kaj je danes na meniju in (če je bruc) lokacijo dotične restavracije.

  [vimeo]http://vimeo.com/15479920[/vimeo]

  Aplikacija je preprosta: vpišeš približen naslov svoje lokacije ali dopustiš, da to tvoj mobitel opravi preko GPSa, in že lahko vidiš, kje je najbližja okrepčevalnica na bone. Če si vegi, imaš rad italijansko hrano in si za kosilo pripravljen odšteti maksimalno 3€, si lahko iskane rezultate prilagodiš preko dodatnih nastavitev. Klik na restavracijo ti zraven naslova prikaže njeno lokacijo na Google Zemljevidih, koliko si od nje oddaljen, ali ima urejen dostop za invalide in dnevno ponudbo. Žal na zemljevidu ni mogoče povečati lokacije ali si nastaviti končno točko za navigacijo, ampak glede na proračun razvijalcev, bi bilo to tudi nesmotrno za pričakovati.

  Bonacarte je zaenkrat dosegljiva samo za določene Nokije, za ostale platforme se še pripravlja web aplikacija, za katero pa žal še ne moremo predvideti časovnega izzida. Aplikacija je seveda zastonj, dosegljiva je preko Ovi Trgovine, vaše mnenje je pa cenjeno v komentarjih ali na njihovi FB strani.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1222
24. september 2013
Za vse lačne študente zdaj tu aplikacija Bonacarte!
Aplikacije
Symbian