• /PublishingImages/desire-22.jpg

  Zakulisje: predstavitev HTC Desire

  24. september 2013 - Tehnik

  Vas zanima, kako nastajajo naše video predstavitve najbolj vročih novosti v Mobitelovi ponudbi? Po kakšnem ključu izberemo mobitele? Koliko časa snemamo, da nastane nekajminutna predstavitev? Tokrat vam ponujamo vpogled v zakulisje snemanja.V zadnji predstavitvi smo se osredotočili na prikaz delovanja trenutno najbolj zaželenega mobitela, HTC Desire. Preden ga je Luka Tehnik lahko predstavil, smo ga morali podrobneje spoznati. S tem mislimo mobitel, ne Luke (zanj že iz prejšnjih etap vemo, da je profesionalec). Pred pisanjem scenarija smo pridno testirali nekaj različnih HTC-jev, tudi kakšen prototip se je našel med njimi. Pri odkrivanju novih funkcionalnosti, ki jih ponuja Desire, smo doumeli, da bo tokratna predstavitev precej daljša od prejšnjih. Pri snemanju smo upoštevali tudi predloge, ki ste nam jih poslali prek Mobitel strani na Facebooku.

  Tudi tokrat smo nalogo zaupali produkcijski ekipi Planet9. Za razliko od prvih predstavitev, ki smo jih posneli v enem izmed ljubljanskih Mobitelovih centrov, smo se tokrat preselili v studio. V ospredje smo postavili mobitel in iz scenografije izločili vse, kar bi lahko odvračalo pozornost. Zvezda filmčka je zagotovo HTC Desire.

  Vsako snemanje za igralce poleg intenzivnih priprav pomeni tudi izlet v masko, Luka pa je doživel nekaj novega. Snemanje mobitela na dotik pod ultra močnimi reflektorji in budnim očesom kamere zahteva tudi urejene roke … Lahko pa ga pohvalimo, da je v vmesnem času pridno vadil scenarij. Nato je prišel čas za akcijo in že znane besede: Tišina! Kamera, snemamo. Od blizu, od daleč, prikaz mobitela, ponavljanje istih stavkov na mnogo različnih načinov …  Zajetno količino posnetega materiala smo uspeli skrčiti na 7 minut ter nekaj drobiža.

  Po ogledih in komentarjih sodeč, vam je naša predstavitev všeč. Vrhunski mobitel pa tudi, itak! Saj veste … HTC Desire prebuja želje in preprosto povezuje ;)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1318
24. september 2013
Zakulisje: predstavitev HTC Desire
Novice