• /PublishingImages/brskalniki-hitrosti.jpg

  Zmagovalci med spletnimi brskalniki za Androide

  24. september 2013 - Jan Omahen

  Kateri spletni brskalnik uporabljate na vašem Androidu? Ste se odločili za originalno platformo ali ste drznejši in ste segli po kateri izmed alternativ, ki jih ponuja trg? Pri PC World so izvedli analizo spletnih mobilnih brskalnikov na mobitelih z operacijskim sistemom Android. Primerjali so jih glede na hitrost in zmogljivost.

  Kot vsaka stvar imajo tudi mobilni spletni brskalniki svoje prednosti in slabosti. Dajmo se tokrat osredotočiti na prednosti. Največji plus brskalnika Android 2.2 Stock je podpora za Adobe Flash 10.1. Dolphin HD ima kar nekaj navigacijskih prednosti, saj podpira zavihke. Mozillin Fennec Alpha se lahko pohvali s sinhronizacijskimi zmogljivostmi in mnogih dodatkih kompatibilnih s Firefoxom. Zelo popularna je Opera Mini. Omogoča zavihke in je optimizirana za slab signal. SkyFire 2.0, prav tako kot Opera Mini, uporablja kompresijo strani, dodatno tudi za video vsebine, ki jih še spremeni v prijaznejši format.

  Torej zmagovalec je …? Tako kot je običajno pri takšnih in podobnih primerjavah: odvisno od zahtev posameznega uporabnika. Dejstvo pa je, da je za brskalnike ena izmed ključnih lastnosti hitrost.

  Zapišite katera lastnost vašega brskalnika je najbolj všeč vam!


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1069
24. september 2013
Zmagovalci med spletnimi brskalniki za Androide
Aplikacije
Android