• Zmagovalci natečaja "Slovo od starega telefona"

  24. september 2013 - Tehnik

  Danes ob 14.00 se je zaključilo glasovanje na Mobitel Tehniku, s tem pa smo dobili zmagovalca video natečaja "Slovo od starega telefona" v sklopu natečaja Ustvarjalno poletje.

  Vsi prijavljeni ste se izkazali in nas pozitivno presenetili. Ob gledanju posnetkov smo se pošteno nasmejali, nad njimi pa so bili navdušeni tudi vaši prijatelji in vsi, ki so glasovali, kar se vidi iz števila glasov. Kot smo obljubili, tega niste počeli zaman, glavna nagrada je namreč Samsung Galaxy S!

  Sešteti glasovi so jasno pokazali, da je zmagovalec natečaja Simon Drlink, ki je do 14.00 ure zbral 1460 glasov oziroma klikov na Všeč mi je/Like gumb. Osvežimo si spomin in si še enkrat oglejmo 3 zmagovalne posnetke, ki ste jih izbrali vi.

  1. mesto, Simon Drlink (1460 glasov)

  Prejme Samsung Galaxy S + 3 mesece 1GB

  2. mesto, Nejc Tomšič (1385)

  Prejme Bluetooth slušalko in 3 mesece 1GB

  3. mesto, Nejc Kovačič (320)

  Prejme Bluetooth slušalko in 3 mesece 1GB

  Izbor finalistov ni bil lahek, saj smo prejeli kar lepo število prijavljenih filmčkov, ki so bili fantastični. 10 finalistov je izbrala komisija, v kateri so bili Pecelj Maja, Teodorovič Jure in Omahen Jan.

  Še enkrat čestitke vsem sodelujočim! Vsi, ki v tem natečaju niste imeli sreče, do konca poletja bo še nekaj priložnosti, kjer boste lahko osvojili Samsung Galaxy S in druge privlačne nagrade. Trenutno poteka natečaj za najboljšo poletno fotko na Itak FB strani, odsurfaj tja in poskusi srečo ;)

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1414
24. september 2013
Zmagovalci natečaja "Slovo od starega telefona"
Novice