• /PublishingImages/zune_48.jpg

  Zune 4.8 že podpira Mango

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Če se vam še ni oglasil Zune sam in vas obvestil o možnosti nadgradnje, pred kratkim je Microsoft izdal Zune 4.8. Če Zune že imate lahko nadgradnjo sprožite v "settings -> general -> check for updates" oz. si ga pretočite od tukaj.

  Za vse lastnike Windows Phone 7 telefonov je Zune nepogrešljiv vmesni člen med telefonom in računalnikom, kot skrbi tudi za nadgradnje telefona. Kaj novega torej prinaša 4.8?

  Ne veliko :) Vmesnik je ostal enak, nekaterim lep, večini bolj kot ne štorast in izstopajoč od ostalih Windows aplikacij (očitno je to trend, saj tudi Apple iTunesu premika standardne gumbe in vsiljujeje svoj, od operacijskega sistema različen grafičen slog). Podpira kup novih jezikov in pisav, ampak Slovenije ni med njimi, in ker smo odrezani od plačevanja s kreditno kartico nam prav nič ne pomagajo novosti kot recimo možnost 48 urnega najema filma.

  Kar dela novi Zune pomemben tudi za nas je to, da je to prvi Zune, ki že podpira telefone z Mangom. Vsi, ki uporabljate (uporabljamo) kakšno od razvojne verzije Manga smo bili do sedaj prisiljeni v uporabo beta različice Zuna. Poleg tega Microsoft oblublja tudi hitrejšo nadgradnjo telefona, z diskom bolj ekonomične varnostne kopije in celo možnost preskoka tega koraka nadgradnje, če na računalniku nimam zadosto prostora.

  Mango je tako že odposlan proizvajalcem telefonov, posodobljena je programska oprema, Japonci so dobili prvi Mango telefon, Microsoft čaka samo še Nokio da zamahne z zastavico in Mango spusti med uporabnike?

  vir: Windows Phone Blog

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1750
24. september 2013
Zune 4.8 že podpira Mango
Aplikacije
Windows Phone 7